От браншова камара Пътища се оплакаха: Браншът е пред колапс и

...
От браншова камара Пътища се оплакаха: Браншът е пред колапс и
Коментари Харесай

Браншова камара Пътища: Пред колапс сме

От браншова камара " Пътища " се оплакаха: 

Браншът е пред колапс и това е наклонност. Цели се изместване на фокуса, че не се разплащат настоящите поправки и поддръжки. Измества се фокусът от потребността от индексация. Това сподели заместник-председателят на УС на Браншова камара " Пътища " Живко Недев в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Според Недев сега се случва акция против Браншова камара " Пътища ", нейните членове и компаниите, които се занимават със строителство на пътища.

Според него повдигането на въпроса за дебелината на пътната настилка на Автомагистрала " Тракия ", полагана преди към 10 години, е опит да се отклони публичното внимание от значимите въпроси и тежкото положение, в което се намира браншът.

По негови думи в плана за Автомагистрала " Тракия " са си партнирали българска и задгранична компания. Органи на Европейски Съюз са правили одит на свършената работа. Извършени са доста на брой инспекции преди узаконяването, верифицирането и разплащането на плана.

" По техническа спецификация са се правили проби на всеки 200 линейни метра ", изясни Живко Недев.

" Членовете на нашата камара работят извънредно отговорно, качествено и в сходство с нормите и условията ", безапелационен е той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР